Lag fantastiske måltider med fersk og naturlig hjemmelaget olje med nye YODA Home PRO.

March 2, 2018

Det er alltid spennende med nye produkter, tanker og ideer. Hvorfor kjøpe gammel olje i butikken når du kan lage fersk, næringsrik, sunn olje selv?

 

Med nye YODA Home Pro er dette lekende lett og gjøre selv. Vi har testet maskinen og kan konstatere at det og lage olje hjemme selv virkelig er lekende lett og veldig godt og sunt for kropp og sjel. 

 

Hvorfor lage hjemme presset olje?

 

Det er en rekke åpenbare fordeler forbundet med å  lage egen kaldpresset olje.

For det første er det allment kjent at oljekvaliteten reduseres kraftig fra det øyeblikket den er produsert. Det meste av matoljen vi har tilgjengelig i butikker i dag, er industrielt fremstilt, og tar ofte lang tid før den er kommet til bruk på ditt kjøkken.

En annen ting som du ikke har kontroll over industrielt produsert olje, er ved hvilken temperatur den er produsert. Ideelt sett bør oljens temperatur ikke overstige 42 grader C under fremstillingen. Ved denne temperaturen holdes både smaken og næringsstoffene for maksimal.
Når man kalde presser oljen, måtte man kontroll over den temperatur, og at den ligger under 42 grader C. Den milde kaldpressing renseprosess innebærer at næringsstoffene, enzymer, mineraler og fettsyrer bevares best mulig, og at oljen beholder sin smak og aroma, som gir en helt annen smak når du bruker den i matlagingen etterpå.

Et tredje argument er at med egne oljepresser trenger du aldri å produsere mer olje enn bare den mengden du trenger for matlagingen. Du kan klemme oljen umiddelbart når du bruker den, slik at du alltid har ferskpresset, velsmakende og næringsrik olje tilgjengelig.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nye oppskrifter hele tiden

SJEKK

 hva du kan 

LAGE

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Nå har jeg bestemt meg. Det er på tide og forandre livsstil. Dette betyr og ta kontroll over livet og ta viktige avgjørelser for fremtiden. 

Sponsor Januar 2018
Tag Cloud
Følg Cato Eriksen på sin reise mot et sunnere og mer innholdsrikt liv.
Følg oss
Please reload

SUPERSUNT

KONTAKT OSS

HAR DU YTTERLIGERE SPØRSMÅL HØRER

VI MED GLEDE FRA DEG

Tel: 46 17 00 82

  • Facebook Social Icon

 Se oss på Facebook

© 2018 by sunnere.no. Proudly Created with love