Lag fantastiske måltider med fersk og naturlig hjemmelaget olje med nye YODA Home PRO.

Det er alltid spennende med nye produkter, tanker og ideer. Hvorfor kjøpe gammel olje i butikken når du kan lage fersk, næringsrik, sunn olje selv?

Med nye YODA Home Pro er dette lekende lett og gjøre selv. Vi har testet maskinen og kan konstatere at det og lage olje hjemme selv virkelig er lekende lett og veldig godt og sunt for kropp og sjel.

YODA Home PRO oljepresse

Hvorfor lage hjemme presset olje?

Det er en rekke åpenbare fordeler forbundet med å lage egen kaldpresset olje. For det første er det allment kjent at oljekvaliteten reduseres kraftig fra det øyeblikket den er produsert. Det meste av matoljen vi har tilgjengelig i butikker i dag, er industrielt fremstilt, og tar ofte lang tid før den er kommet til bruk på ditt kjøkken. En annen ting som du ikke har kontroll over industrielt produsert olje, er ved hvilken temperatur den er produsert. Ideelt sett bør oljens temperatur ikke overstige 42 grader C under fremstillingen. Ved denne temperaturen holdes både smaken og næringsstoffene for maksimal. Når man kalde presser oljen, måtte man kontroll over den temperatur, og at den ligger under 42 grader C. Den milde kaldpressing renseprosess innebærer at næringsstoffene, enzymer, mineraler og fettsyrer bevares best mulig, og at oljen beholder sin smak og aroma, som gir en helt annen smak når du bruker den i matlagingen etterpå. Et tredje argument er at med egne oljepresser trenger du aldri å produsere mer olje enn bare den mengden du trenger for matlagingen. Du kan klemme oljen umiddelbart når du bruker den, slik at du alltid har ferskpresset, velsmakende og næringsrik olje tilgjengelig.


SJEKK

 hva du kan 

LAGE

Nye oppskrifter hele tiden

Følg Cato Eriksen på sin reise mot et sunnere og mer innholdsrikt liv.
Cato Eriksen

Nå har jeg bestemt meg. Det er på tide og forandre livsstil. Dette betyr og ta kontroll over livet og ta viktige avgjørelser for fremtiden. 

Sponsor Januar 2018
Tag Cloud
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

SUPERSUNT

KONTAKT OSS

HAR DU YTTERLIGERE SPØRSMÅL HØRER

VI MED GLEDE FRA DEG

Tel: 46 17 00 82

 Se oss på Facebook

  • Facebook Social Icon